Investeren in veiligheid tijdens Corona zorgt voor mogelijkheden

Top 5 Ontwikkelaar en bouwer VORM en onderwijsorganisatie SPON werken sinds de coronacrisis nog intensiever samen met LENGG en vonden elkaar in de eerder door VORM geïnitieerde succesvolle aanpak van de teststraat. Voor VORM en specialist in passend onderwijs SPON is het belang om Corona buiten de bouwhekken en schooldeuren te houden groot. LENGG biedt uitkomst met de corona teststraat en het onlosmakelijk verbonden advies dat zij verzorgen.

Het werken met alle corona maatregelen is pittig en er komt veel bij kijken. Door de oprichting van de coronateststraat van LENGG en VORM kunnen medewerkers binnen een dag worden getest en de uitslag ontvangen.

“Veiligheid van onze medewerkers staat voorop en we investeren hier fors in.” zegt Hans Meurs, Algemeen directeur bij VORM. “We nemen onze verantwoordelijkheid, juist omdat de bouwplaatsen open moeten blijven en we onze klanten niet willen teleurstellen.”
Voor de bouwsector en voor VORM is het van cruciaal belang dat de productie van de bouwprojecten succesvol, en met het oog voor de gezondheid, zo goed en veilig mogelijk door kan gaan. Als de bouw stil komt te liggen, is de schade niet te overzien. Niet alleen financieel voor bedrijven, maar ook voor de werkgelegenheid en het maatschappelijk belang.

Voor SPON is het effect van het snel kunnen testen groot. “Een test en een snelle uitslag maakt dat we eerder kunnen anticiperen op eventueel veranderende omstandigheden en hierdoor het aantal klassen dat thuis moet blijven tot een minimum kunnen beperken.” zegt Christa van Delen, voorzitter College van Bestuur van SPON. SPON blijft ondanks de inmiddels toegetreden ‘corona-moeheid’, de verantwoordelijkheid nemen om elke mogelijke klacht serieus te nemen. De collega’s in de frontlinie hebben naast hun eigen verantwoordelijkheid ook de verantwoordelijkheid voor de leerlingen. Bij SPON gaat het ook om leerlingen die zich in een risicogroep kunnen bevinden.

VORM heeft samen met WT Group en LENGG een digitale screening ontwikkeld. Zowel de eigen medewerkers als die van bouwpartners dienen zich dagelijks, voordat zij de bouwplaats betreden, via een applicatie te laten screenen op corona. De screening werkt heel eenvoudig, je beantwoordt enkele vragen en weet direct of je ‘groen of rood licht’ hebt. Bij rood licht belt de medewerker LENGG en krijgt van LENGG maatwerk advies, wat meestal leidt tot het zich laten testen. Door die dagelijkse routine zorgt dat voor extra bewustwording om wel of niet de bouwplaats te betreden.

Voor de bouwsector en dus voor VORM is het van cruciaal belang dat de productie van de bouwprojecten succesvol, en met het oog voor de gezondheid, zo goed en veilig mogelijk door kan gaan. “We werken veilig of we werken niet. Over de gezondheid van onze medewerkers en partners denken we niet lichtzinnig. En dat bewijst onze aanpak.”, zegt Marco Dirkse, Manager HR bij VORM.

Om de continuïteit van het onderwijs te kunnen garanderen, de scholen veilig open te houden en een minimale uitval van klassen te hebben is LENGG voor SPON onmisbaar. “LENGG snapt als arbodienst het maatschappelijk belang van onze organisatie en de vragen die wij stellen”, zegt SPON CvB lid Christa van Delen. “De missie van SPON is ‘samen werken aan jouw toekomst!’ Door onze collega’s te laten testen dragen we bij aan de veilige en gezonde omgeving voor onze leerlingen.”

Geïnteresseerd?

Dan wordt het tijd voor een kop koffie met een LENGG consultant.

Wij zijn trotse partner van o.a.

lengg-800x450-kleur-transparant

LENGG Dordrecht
Berkenhof 100
3319 WB Dordrecht
078 – 30 31 234
dordrecht@lengg.nl

LENGG Rotterdam
Olympiaweg 4-14
(begane grond)
3077 AL Rotterdam
088 – 424 21 00
rotterdam@lengg.nl

LENGG Zoetermeer
J.L. van Rijweg 129
2713 HZ Zoetermeer
079 – 361 87 18
zoetermeer@lengg.nl

© 2021 Lichaam en Geest Groep B.V.  |  webdevelopment by DNS13 webservices | Werken bij LENGG | Algemene voorwaarden | CookiereglementPrivacyreglement

COVID-19 tests in bundel aanschaffen

Indien je als organisatie een bundel hebt ingekocht, kan de medewerker met zijn verstrekte voucher een afspraak maken via de website.

Bij extreme drukte is het mogelijk dat er een wachttijd optreedt. Als er geen ruimte meer is in de testlocatie in Papendrecht, kan je medewerker eventueel wel met dezelfde voucher terecht in de testlocatie in Giessen. Het is niet nodig om daarvoor een afspraak te maken.

10 x COVID-19 tests ---- € 144,- p.st. ex BTW

Totaal: €1.440,- ex BTW

50 x COVID-19 tests ---- € 139,- p.st. ex BTW

Totaal: €6.950,- ex BTW

100 x COVID-19 tests ---- € 134,- p.st. ex BTW

Totaal: €13.400,- ex BTW

COVID-19 test afspraak maken

Douwes Dekkerlaan 5, Papendrecht

Deze teststraat is na vrijdag 1 oktober gesloten

Selecteer hieronder de dag dat u getest wilt worden, en vervolgens de voorkeurstijd. Houd er rekening mee dat u 15 minuten voor de afspraak aanwezig dient te zijn.

september 2021
ma di wo do vr za zo
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123