Direct Covid Testen IN PAPENDRECHT Zonder lange wachttijden

Ben je op zoek naar COVID-19 TESTEN met een snelle uitslag? De COVID-19 test van LENGG is een officiële PCR-test, uitgevoerd door een erkend laboratorium.

De onderzoeken voor de sneltest zijn momenteel in volle gang. Er wordt getest op betrouwbaarheid en validiteit. Bij elke testafname worden er drie monsters afgenomen. Twee monsters worden gebruikt voor de sneltest. Het andere monster wordt gebruik voor de officiële PCR-test. De uitslagen worden naast elkaar gelegd. De tester krijgt de uitslag van de twee sneltesten binnen 15 minuten. We vragen de tester zich wel te houden de richtlijnen tot de uitslag van de officiële PCR-test bekend is. De kosten voor deze extra sneltesten zijn voor onze rekening. Bij een positieve uitslag wordt er een melding gemaakt bij de GGD en is deze persoon verplicht om in quarantaine te gaan.

TESTSTRAAT ADRES: Papendrecht Veerweg 165

MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

NIEUW: Testen op het coronavirus bij LENGG

LENGG helpt organisaties om grip te krijgen op verzuim. We zien preventie, arbo, revalidatie en re-integratie als één geheel. Sinds begin oktober bieden we ook COVID-19 testen aan. Je kunt bij ons snel terecht en ontvangt binnen 24 uur de uitslag. Zo hoef je niet onnodig lang te wachten op je testresultaat bij de GGD. Bij een negatieve test uitslag zijn medewerkers de volgende dag weer op het werk.

De onderzoeken voor de COVID-19 sneltest zijn momenteel in volle gang. Wij verwachten dit proces spoedig af te ronden en daarmee de sneltest direct beschikbaar te kunnen stellen. Zo kan er nog sneller een betrouwbare testuitslag worden gegeven.

Vandaag getest? Binnen 24 uur de uitslag!

Wat biedt LENGG als oplossing?

Werknemers met corona gerelateerde klachten melden zich ziek bij hun leidinggevende of afdeling HR. Indien je als organisatie een bundel hebt ingekocht, kan de medewerker met zijn verstrekte voucher een afspraak maken via de website.

Bij extreme drukte is het mogelijk dat er een wachttijd optreedt. Als er geen ruimte meer is in de testlocatie in Papendrecht, kan je medewerker eventueel wel met dezelfde voucher terecht in de testlocatie in Giessen. Het is niet nodig om daarvoor een afspraak te maken.

We streven ernaar de testuitslag dezelfde dag nog kenbaar te maken per e-mail.

Disclaimer: We hanteren als norm maximaal 24 uur. Het is een productieproces; kwaliteit gaat voor snelheid. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor directe of gevolgschade als deze normtijden niet gehaald worden.

Bestellen
De testen zijn te bestellen op deze pagina.

Investering

De COVID-19 testen voor werkgevers/ZZP’ers:

Bestellen
De testen zijn te bestellen op deze pagina.

Wil je grotere hoeveelheden afnemen, testen op kantoor of aan huis, neem dan contact met ons op via info@directcoronatesten.nl

Alles op een rijtje:

Locatie teststraat Papendrecht

Papendrecht
Veerweg 165

Parkeren en teststraat
aan de achterzijde
van het pand

Locatie teststraat Giessen

Expeditiestraat 9
4283 JE Giessen

Contact

Heb je vragen? Mail ons via info@directcoronatesten.nl

Wil je liever direct iemand aan de telefoon? Bel ons via 088 – 42 42 112

Of maak gebruik van de chatfunctie onderaan op deze website.

Veel gestelde vragen / FAQ

Je kan bij ons terecht met klachten die passen bij het coronavirus. De klachten kenmerkend voor het coronavirus zijn bijvoorbeeld verkoudheid, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging of plotseling verlies van reuk en smaak. Daarnaast is het in de teststraat ook mogelijk om je te laten testen als je geen klachten hebt. Dit kan handig zijn als je terug komt uit een risico gebied, bang bent dat je het coronavirus hebt opgelopen of iemand hebt gezien die positief getest is.

De teststraat is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

Voor de locatie Papendrecht moet je een afspraak maken via de website.
Op de locatie Giessen kan je zonder afspraak terecht, op sommige momenten kan de wachttijd oplopen.

Wanneer je naar de teststraat gaat, zullen we enkele NAW-gegevens vragen. Het is belangrijk dat je een legitimatiebewijs, zoals een rijbewijs, ID-kaart of paspoort mee brengt.

Bij werknemers met een voucher via werkgever:

 • Testlocatie Papendrecht:
  Medewerker vult de NAW gegevens in op de website en maakt de afspraak. Met het invoeren van het vouchernummer vervalt het betalingsverzoek. Bij binnenkomst worden NAW gegevens gecheckt. Dan wordt de test door een gekwalificeerde medewerker afgenomen en kan je werknemer naar huis. Hij/zij ontvangt de uitslag binnen 24 uur per e-mail.
 • Testlocatie Giessen:
  Medewerker overhandigt de voucher bij binnenkomst. Daarna worden er enkele NAW gegevens gevraagd aan de werknemer. Dan wordt de test door een gekwalificeerde medewerker afgenomen en kan je werknemer naar huis. Hij/zij ontvangt de uitslag binnen 24 uur per e-mail.

Individuele afspraak
Je koopt via de webshop een voucher en vult het testformulier volledig in. Dit formulier neem je mee naar de teststraat geeft deze af aan onze medewerker. Daarna wordt de test door een gekwalificeerde medewerker afgenomen en kun je naar huis. Je ontvangt de uitslag binnen 24 uur per e-mail.

Je naam, telefoonnummer, BSN-nummer en eventueel e-mailadres worden genoteerd door onze medewerkers.

Wij zijn verplicht de GGD in te lichten bij een positieve uitslag. Bij positieve uitslag ontvang je het resultaat als eerste. Daarna geven wij je gegevens door aan de GGD. De GGD zal je benaderen voor bron- en contactonderzoek. Hiervoor geef je voorafgaand aan de test toestemming door het ondertekenen van een verklaring.

Je ontvangt de uitslag van de test binnen 24 uur na afname van de test.

Indien je je als tester laat registreren (bij de uitvraag van de NAW gegevens), hebben wij de mogelijkheid je een rapportage te sturen van de testuitslag. Het is mogelijk de rapportage in het Nederlands, Engels en Duits aan te vragen. Deze rapportage is tevens geschikt als reisdocument.

Het resultaat van de test op het SARS-CoV-2 (coronavirus) wordt gerapporteerd als aangetoond of niet aangetoond per swab. Dit kun je als volgt interpreteren:

 • Aangetoond: de uitgevoerde test op het Covid-19-virus laat een positief resultaat zien.
 • Niet aangetoond: de uitgevoerde test op het Covid-19-virus laat een negatief resultaat zien.
 • Blijf thuis en houdt 1,5 meter afstand van huisgenoten/gezinsleden
 • Ontvang geen bezoek
 • Was regelmatig je handen en nies of hoest in de elleboog
 • Hou je mail of SMS in de gaten
 • Schrijf alvast op met wie je afgelopen dagen langer dan 15 minuten binnen 1,5 meter contact hebt gehad
 • Huisgenoten/gezinsleden mogen bij je thuis zijn op 1,5 meter afstand
 • Je mag in de tuin/ balkon zitten
 • Huisgenoten/gezinsleden mogen wel naar buiten en boodschappen doen, tenzij je ernstige klachten hebt zoals koorts of benauwdheid.
 • Anderen mogen boodschappen brengen, mits ze op 1,5 meter afstand blijven

Positieve uitslag? Dan ben je besmet met het coronavirus. Je gaat in quarantaine en ook je huisgenoten blijven thuis. Daarbij hou je je aan de leefregels die de overheid verder voorschrijft. Stel ook je huisarts en werkgever op de hoogte.

Negatieve uitslag? Op het moment van testen ben je niet besmet met het coronavirus. Je hoeft niet meer thuis te blijven. Hou je uiteraard wel aan de algemene leefregels die voor iedereen gelden.

In de teststraat geldt een minimum leeftijd van 12 jaar voor het testen op het coronavirus.

Wij gebruiken een betrouwbare PCR-testmethode, erkend door het RIVM. Deze test biedt echter geen 100% zekerheid. Zoals bij elke test bestaat er een kleine kans op een vals-positief (niet besmet, toch een positieve uitslag) of vals-negatief (wel besmet, maar een negatieve uitslag) resultaat. Daarnaast bestaat er een kleine kans dat het afgenomen monster niet getest kan worden door andere oorzaken (denk daarbij bijvoorbeeld aan recent oraal gebruik van medicatie, alcohol, mondspoelmiddelen en/of andere verontreinigingen in de mond-, keel- en neusholten). Een test biedt derhalve nooit een absolute (100%) zekerheid op een (betrouwbaar) resultaat. Aan de uitslag van de test kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Ons laboratorium bewaakt het testproces en de afgifte van een reis- en gezondheidsverklaring zeer zorgvuldig, maar kan er niet in alle gevallen voor instaan en garanderen dat een reis- en gezondheidsverklaring ook daadwerkelijk tijdig voor de aanvang van je reis wordt afgegeven. Soms is dat om uiteenlopende redenen niet mogelijk en in het geval dat je om die reden niet door je vervoerder of het land van bestemming wordt toegelaten, aanvaardt LENGG Arbo geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daar uit voortvloeit en of kosten die daar mee samenhangen.

Voor meer informatie over verschillende coronatesten, verwijzen wij je graag naar de website van de rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/testen/soorten-testen

Wij maken gebruik van de PCR test zoals hierin beschreven staat.

Het afnemen van de neus- en keelswab vindt plaats onder verantwoording van de huisartsenpraktijk

COVID-19 test afspraak maken

TESTSTRAAT ADRES: Papendrecht Veerweg 165

Selecteer hieronder de dag dat u getest wilt worden, en vervolgens de voorkeurstijd. Houd er rekening mee dat u 15 minuten voor de afspraak aanwezig dient te zijn.

januari 2021
ma di wo do vr za zo
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

COVID-19 test afspraak maken

TESTSTRAAT ADRES: Tilburg Straatnaam 100

Selecteer hieronder de dag dat u getest wilt worden, en vervolgens de voorkeurstijd. Houd er rekening mee dat u 15 minuten voor de afspraak aanwezig dient te zijn.

januari 2021
ma di wo do vr za zo
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

COVID-19 tests in bundel aanschaffen

Indien je als organisatie een bundel hebt ingekocht, kan de medewerker met zijn verstrekte voucher een afspraak maken via de website.

Bij extreme drukte is het mogelijk dat er een wachttijd optreedt. Als er geen ruimte meer is in de testlocatie in Papendrecht, kan je medewerker eventueel wel met dezelfde voucher terecht in de testlocatie in Giessen. Het is niet nodig om daarvoor een afspraak te maken.

10 x COVID-19 tests ---- € 144,- p.st. ex BTW

Totaal: €1.440,- ex BTW

50 x COVID-19 tests ---- € 139,- p.st. ex BTW

Totaal: €6.950,- ex BTW

100 x COVID-19 tests ---- € 134,- p.st. ex BTW

Totaal: €13.400,- ex BTW