Download hier de 9 stappen van de Wet Verbetering Poortwachter

Laat je naam en e-mailadres achter en download ons 9 stappenplan. Deze vertelt je welke stappen je moet doorlopen in een verzuimdossier.

Arbodienstverlening

Grip op verzuim. Daar streef je naar, in de wetenschap dat het nooit helemaal zal verdwijnen. In een gezonde organisatie is het verzuim laag en de productiviteit hoog. Hoe krijg je dat voor elkaar? Met onze arbo-dienstverlening weet je waar je aan toe bent.

Je hebt je dossiers op orde en vooral: de mensen aan het werk. Schakel LENGG in als gezondheidsmanager. Dat is een hele zorg minder.

LENGG biedt als arbodienst ondersteuning aan werkgevers en werknemers op het gebied van arbeidsomstandigheden en gezondheid. De belangrijkste kerntaken van LENGG omvatten:

  1. Ziekteverzuimbegeleiding
  2. (Aanstelling)keuringen
  3. Risico Inventarisatie & evaluatie
  4. Preventief medisch onderzoek/ PAGO
  5. Arbeidsomstandighedenspreekuur

 

Gezondheidsmanagement

Grip op verzuim. Daar streef je naar, in de wetenschap dat het nooit helemaal zal verdwijnen. In een gezonde organisatie is het verzuim laag en de productiviteit hoog…

Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

Vitaal, bewust, verantwoord, gezond. Het zijn termen die voortdurend opduiken. Maar wat betekenen ze werkelijk?…

Werkplek onderzoek

Fysieke klachten die gerelateerd zijn aan de werkplek, wil je altijd voorkomen. Dat is gezonder, veel voordeliger en bovendien een kleine moeite…

Arbeidsdeskundig onderzoek

Een arbeidsdeskundig onderzoek kan helderheid geven als een werknemer (langdurig) ziek is. Is een terugkeer haalbaar?…