Interdisciplinaire begeleiding

Bij complex, samengesteld en vaak langdurig verzuim bieden we integrale begeleiding vanuit meerdere disciplines. Alles is erop gericht de medewerker te behouden voor diens huidige functie. De begeleiding begint met een diagnosefase. Met een team van professionals -zoals een (para)medicus, een gedragswetenschapper en een arbeids- of organisatiedeskundige- achterhalen we de aanleiding voor ontstane problemen. Daarna formuleren we de oplossingsrichting.

In de revalidatiefase werken we aan de oorzaak van de klachten. Die willen we zo beïnvloeden, dat de cliënt weer aan de slag kan. Doel is: herstel van het functioneren. De duur, intensiteit en aandachtsgebieden van deze fase verschillen per persoon. Onze behandeling is altijd maatwerk en bestaat uit een combinatie van fysieke training, psychische begeleiding en groepscoaching.

We begeleiden ook mensen die na een verkeersongeval aanhoudende lichamelijke en/ of mentale klachten hebben. We hebben al 20 jaar ervaring in letselschade zaken. Meestal loopt het contact via de aansprakelijke verzekeraar of een belangenbehartiger.

Is het huidige
beleid
de juiste ?

Coaching

In onze coaching dagen wij medewerkers uit verantwoording te nemen over hun leven en hun werk in het bijzonder.

Expertisegesprek

Een expertisegesprek kan nodig zijn om een revalidatietraject (weer) op gang te helpen. Op verzoek van de bedrijfsarts of werkgever treedt een LENGG-consultant in gesprek met de cliënt.

Werkgeversmodule

Als het om verzuim gaat, hebben zowel de werkgever als werknemer belang bij een open, constructieve samenwerking. Maar de arbo- en privacywetgeving maken dat erg ingewikkeld.

Geïnteresseerd?

Dan wordt het tijd voor een kop koffie met een LENGG consultant.

Wij zijn trotse partner van o.a.

lengg-800x450-kleur-transparant

LENGG Dordrecht
Berkenhof 100
3319 WB Dordrecht
078 – 30 31 234
dordrecht@lengg.nl

LENGG Rotterdam
Olympiaweg 4-14
(begane grond)
3077 AL Rotterdam
088 – 424 21 00
rotterdam@lengg.nl

LENGG Zoetermeer
J.L. van Rijweg 129
2713 HZ Zoetermeer
079 – 361 87 18
zoetermeer@lengg.nl

© 2022 Lichaam en Geest Groep B.V.  |  webdevelopment by DNS13 webservices | Werken bij LENGG | Algemene voorwaarden | CookiereglementPrivacyreglement