Onze droom

LENGG is ontstaan vanuit de droom om de potentie van mensen en bedrijven bloot te leggen. Hiermee maken we hen weerbaar en geven we werk en leven meer betekenis. Dat is onze aanpak met impact.

Wat is ons werk?
LENGG levert innovatieve diensten op het terrein van arbo, preventie, revalidatie, re-integratie en inzetbaarheid. Waar deze terreinen elkaar overlappen, zijn wij uniek. Een geïntegreerd aanbod van arbo, revalidatie en inzetbaarheid, is de beste ondersteuning voor gezonder leven en werken.

Waar staan wij voor?
Wij maken mensen weerbaar: opgewassen tegen de fysieke en mentale uitdagingen van het leven. Zo voorkomen we dat mensen uitvallen, helpen we ze weer op de been als dat toch gebeurt en zorgen dat ze hun werk kunnen blijven doen en voldoening halen uit het leven. Nu én later.

Kernwaarden
Kernwaarden zijn het fundament van onze bedrijfscultuur. Hierdoor worden we elke dag geïnspireerd en gemotiveerd om ons werk nóg beter te doen.

Onze kernwaarden

Vernieuwen

We zijn creatief en nieuwsgierig, we hebben het lef om het anders te doen. Zo kijken we telkens met een frisse blik naar nieuwe uitdagingen.

In de spiegel kijken

We kijken in de spiegel om ons bewust te blijven van onze rol. Omdat het altijd beter kan. We durven te handelen en fouten te delen. Zo leren we en worden we elke dag beter.

Teamwork

We werken samen als één team. We helpen elkaar. We nemen verantwoordelijkheid voor onszelf, elkaar en onze klanten, in het belang van gezondheid, welzijn en succes.

Gedreven

We werken vanuit het hart, omdat we voor onze klanten het verschil willen maken. Dat doen we ongeremd, met passie, overtuiging en kracht. Daar zijn we trots op.

Moedig

We tonen moed om gemakkelijke oplossingen te weerstaan en het net anders te doen. Moed om ongemakkelijke situaties aan te gaan en er niet omheen te draaien. Dat doen we transparant en oprecht.

0 %

van onze klanten
is tevreden over
de uitkomst

vitaliteit &
gezondheid

Grip op verzuim. Daar streef je naar, in de wetenschap dat het nooit helemaal zal verdwijnen. In een gezonde organisatie is het verzuim laag en de productiviteit hoog. Hoe krijg je dat voor elkaar?

duurzame
inzetbaarheid

LENGG heeft het lef om revalidatie anders aan te pakken, integraal en creatief. Resultaat: 94,3% van onze cliënten revalideert succesvol. Integraal betekent dat we verzuim vanuit meerdere hoeken tegelijk benaderen.

passende
arbeid

Meteen als een medewerker ziek wordt, moet je als werkgever denken aan diens re-integratie. Overdreven? Bij verzuim hebben zowel de werkgever als werknemer verplichtingen. En die beginnen al in de eerste week.