Re-integratie

Meteen als een medewerker ziek wordt, moet je als werkgever denken aan diens re-integratie. Overdreven? Bij verzuim hebben zowel de werkgever als werknemer verplichtingen. En die beginnen al in de eerste week. LENGG ondersteunt je van A tot Z.

Wij richten het proces op een snelle re-integratie. Liefst op de eigen werkplek, bij de eigen werkgever. Maar desnoods elders in een passende baan. Onze aanpak heeft impact: Productiviteit en het beperken van schade staan centraal.

0 jaar

ervaring in bedrijfszorg

Loopbaan-
advies

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers vraagt aandacht. Op gezette tijden is daarom loopbaancoaching essentieel.


Outplacement

Afscheid nemen van een medewerker is nooit leuk. Maar je kunt het wel zorgvuldig, professioneel en respectvol aanpakken. 

Tweede
spoor

Als een medewerker niet kan terugkeren in de organisatie, moet je zorgen voor begeleiding naar ander werk, buiten de organisatie. Dat is het Tweede spoor.

Haalbaarheids-
onderzoek

Als de bedrijfsarts twijfels heeft over de belastbaarheid van de werknemer, of als er weinig kansen zijn op de arbeidsmarkt, kun je de haalbaarheid van een Tweedespoor-traject onderzoeken.

Geïnteresseerd?

Dan wordt het tijd voor een kop koffie met een LENGG consultant.

Wij zijn trotse partner van o.a.

lengg-800x450-kleur-transparant

LENGG Dordrecht
Berkenhof 100
3319 WB Dordrecht
078 – 30 31 234
dordrecht@lengg.nl

LENGG Rotterdam
Olympiaweg 4-14
(begane grond)
3077 AL Rotterdam
088 – 424 21 00
rotterdam@lengg.nl

LENGG Zoetermeer
J.L. van Rijweg 129
2713 HZ Zoetermeer
079 – 361 87 18
zoetermeer@lengg.nl

© 2022 Lichaam en Geest Groep B.V.  |  webdevelopment by DNS13 webservices | Werken bij LENGG | Algemene voorwaarden | CookiereglementPrivacyreglement