Bedrijfscoach

Personeel is het belangrijkste kapitaal van een organisatie. Als werkgever wil je dat je medewerkers vitaal zijn én blijven. Vitale en gelukkige medewerkers zijn namelijk productiever en hebben meer plezier in hun werk.

Iedereen krijgt te maken met obstakels in het leven. Soms kun je dit zelf oplossen, maar soms is het fijn als iemand je hierbij helpt of een luisterend oor biedt. Een bedrijfscoach helpt medewerkers obstakels te overkomen.

De bedrijfscoach werkt samen met de medewerker om professionele en persoonlijke doelstellingen te behalen en meer voldoening te halen uit het werk.

Je zet de bedrijfscoach preventief in om verzuim te voorkomen. Een bedrijfscoach levert een waardevolle bijdrage voor de organisatie aan duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Ook heeft de bedrijfscoach een vertrouwelijke en onafhankelijke rol in de organisatie. Onze coaches hebben jarenlange ervaring in het vak en zijn er voor alle lagen in een organisatie.

0 %

van onze klanten
is tevreden over
de uitkomst

Preventief Medisch
Onderzoek (PMO)

Vitaal, bewust, verantwoord, gezond. Het zijn termen die voortdurend opduiken. Maar wat betekenen ze werkelijk? En hoe scoort je organisatie op die terreinen?

Werkplek
onderzoek

Fysieke klachten die gerelateerd zijn aan de werkplek, wil je altijd voorkomen. Dat is gezonder, veel voordeliger en bovendien een kleine moeite.

Arbeidsdeskundig
onderzoek

Een arbeidsdeskundig onderzoek kan helderheid geven als een werknemer (langdurig) ziek is. Is een terugkeer haalbaar?

Geïnteresseerd?

Dan wordt het tijd voor een kop koffie met een LENGG consultant.

Wij zijn trotse partner van o.a.

lengg-800x450-kleur-transparant

LENGG Dordrecht
Berkenhof 100
3319 WB Dordrecht
078 – 30 31 234
dordrecht@lengg.nl

LENGG Rotterdam
Olympiaweg 4-14
(begane grond)
3077 AL Rotterdam
088 – 424 21 00
rotterdam@lengg.nl

LENGG Zoetermeer
J.L. van Rijweg 129
2713 HZ Zoetermeer
079 – 361 87 18
zoetermeer@lengg.nl

© 2022 Lichaam en Geest Groep B.V.  |  webdevelopment by DNS13 webservices | Werken bij LENGG | Algemene voorwaarden | CookiereglementPrivacyreglement