Bedrijfscoach

Personeel is het belangrijkste kapitaal van een organisatie. Als werkgever wil je dat je medewerkers vitaal zijn én blijven. Vitale en gelukkige medewerkers zijn namelijk productiever en hebben meer plezier in hun werk.

Iedereen krijgt te maken met obstakels in het leven. Soms kun je dit zelf oplossen, maar soms is het fijn als iemand je hierbij helpt of een luisterend oor biedt. Een bedrijfscoach helpt medewerkers obstakels te overkomen.

De bedrijfscoach werkt samen met de medewerker om professionele en persoonlijke doelstellingen te behalen en meer voldoening te halen uit het werk.

Je zet de bedrijfscoach preventief in om verzuim te voorkomen. Een bedrijfscoach levert een waardevolle bijdrage voor de organisatie aan duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Ook heeft de bedrijfscoach een vertrouwelijke en onafhankelijke rol in de organisatie. Onze coaches hebben jarenlange ervaring in het vak en zijn er voor alle lagen in een organisatie.

0 %

van onze klanten
is tevreden over
de uitkomst

Preventief Medisch
Onderzoek (PMO)

Vitaal, bewust, verantwoord, gezond. Het zijn termen die voortdurend opduiken. Maar wat betekenen ze werkelijk? En hoe scoort je organisatie op die terreinen?

Werkplek
onderzoek

Fysieke klachten die gerelateerd zijn aan de werkplek, wil je altijd voorkomen. Dat is gezonder, veel voordeliger en bovendien een kleine moeite.

Arbeidsdeskundig
onderzoek

Een arbeidsdeskundig onderzoek kan helderheid geven als een werknemer (langdurig) ziek is. Is een terugkeer haalbaar?