Loopbaanadvies

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers vraagt aandacht. Soms zit een medewerker niet lekker in zijn vel, of wil diegene graag groeien in zijn rol of in de organisatie. Als werkgever is het mogelijk om je medewerker hierbij te helpen door op gezette tijden loopbaan coaching in te zetten. Tijdens deze coaching gaan wij aan de slag met je medewerker en stellen we de volgende vragen: wat zijn je ambities, ondervind je problemen en hoe kunnen we je daarbij helpen? Zit je nog wel op de juiste plek?

Persoonlijke ontwikkeling begint met zelfinzicht en oriëntatie, ook in de fysieke en mentale belastbaarheid. Wij denken graag mee over hoe je loopbaanadvies in de organisatie kunt vormgeven.

Wat zijn de voordelen van loopbaan advies?

Loopbaanadvies zorgt voor continuïteit in je organisatie: werkgever en werknemer krijgen inzicht in mogelijkheden en kansen. We creëren inzicht in ontwikkelings- en toekomstmogelijkheden. Een loopbaancoach kan bijdragen aan meer motivatie, zelfvertrouwen, vitaliteit, perspectief en bewustwording voor de medewerkers. Ook krijgen medewerkers de mogelijkheid om de eigen regie op hun werkleven te behouden of te hervinden. Loopbaan coaching is een essentieel onderdeel voor de duurzame inzetbaarheid van een organisatie.

Wanneer is loopbaanadvies een aanrader?

  • Als je medewerker twijfels heeft over de keuzes die hij of zij gemaakt heeft;
  • Als je medewerker behoefte heeft aan een nieuwe uitdaging;
  • Als de ambities van je medewerker en de organisatie/werkgever niet overeenkomen;
  • Bij ontslag of ziekte;
  • Als je medewerker na ziekte weer gaat re-integreren in een andere functie;
  • Als er veranderingen zijn in de persoonlijke situatie van je medewerker;
  • Als je medewerker geen of minder energie uit het huidige werk haalt.

Loopbaanadvies bij LENGG

LENGG is een onafhankelijke partij die helpt bij de ontwikkeling van de medewerker. We werken resultaatgericht, maken concrete stappen en zijn realistisch over de uitkomst.

De eerste stap van een loopbaan coaching traject is het intake gesprek. Tijdens de intake toetsen we of er een klik is tussen de medewerker en de loopbaanadviseur. De loopbaanadviseur neemt de persoonlijke situatie door en komt met een plan van aanpak. Kunnen vervolgens beide partijen zich vinden in dit plan, dan starten de individuele coaching sessies. De duur en frequentie van de sessies is afhankelijk van de situatie. In de coaching sessies wordt voortdurend de vraag achter de vraag gesteld en helpen wij de medewerker bij de dilemma’s waar diegene tegen aan loopt. De medewerker gaat aan de slag met zijn kwaliteiten, talenten, ontwikkelpunten en competenties. De uitkomst? Een medewerker die het heft in eigen handen neemt en bewuste keuzes neemt over het werk en persoonlijke ontwikkeling.

Is het huidige
beleid
de juiste ?

Outplacement

Afscheid nemen van een medewerker is nooit leuk. Maar je kunt het wel zorgvuldig, professioneel en respectvol aanpakken.

Tweede spoor

Als een medewerker niet kan terugkeren in de organisatie, moet je zorgen voor begeleiding naar ander werk, buiten de organisatie. Dat is het Tweede spoor.

Haalbaarheidsonderzoek

Als de bedrijfsarts twijfels heeft over de belastbaarheid van de werknemer, of als er weinig kansen zijn op de arbeidsmarkt, kun je de haalbaarheid van een Tweedespoor-traject onderzoeken.

Geïnteresseerd?

Dan wordt het tijd voor een kop koffie met een LENGG consultant.

Wij zijn trotse partner van o.a.

lengg-800x450-kleur-transparant

LENGG Dordrecht
Berkenhof 100
3319 WB Dordrecht
078 – 30 31 234
dordrecht@lengg.nl

LENGG Rotterdam
Olympiaweg 4-14
(begane grond)
3077 AL Rotterdam
088 – 424 21 00
rotterdam@lengg.nl

LENGG Zoetermeer
J.L. van Rijweg 129
2713 HZ Zoetermeer
079 – 361 87 18
zoetermeer@lengg.nl

© 2021 Lichaam en Geest Groep B.V.  |  webdevelopment by DNS13 webservices | Werken bij LENGG | Algemene voorwaarden | CookiereglementPrivacyreglement

COVID-19 tests in bundel aanschaffen

Indien je als organisatie een bundel hebt ingekocht, kan de medewerker met zijn verstrekte voucher een afspraak maken via de website.

Bij extreme drukte is het mogelijk dat er een wachttijd optreedt. Als er geen ruimte meer is in de testlocatie in Papendrecht, kan je medewerker eventueel wel met dezelfde voucher terecht in de testlocatie in Giessen. Het is niet nodig om daarvoor een afspraak te maken.

10 x COVID-19 tests ---- € 144,- p.st. ex BTW

Totaal: €1.440,- ex BTW

50 x COVID-19 tests ---- € 139,- p.st. ex BTW

Totaal: €6.950,- ex BTW

100 x COVID-19 tests ---- € 134,- p.st. ex BTW

Totaal: €13.400,- ex BTW

COVID-19 test afspraak maken

Douwes Dekkerlaan 5, Papendrecht

Deze teststraat is na vrijdag 1 oktober gesloten

Selecteer hieronder de dag dat u getest wilt worden, en vervolgens de voorkeurstijd. Houd er rekening mee dat u 15 minuten voor de afspraak aanwezig dient te zijn.

september 2021
ma di wo do vr za zo
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123