test 1

Werkplekonderzoek

Niemand zit te wachten op lichamelijke klachten. Jij niet en je medewerker ook niet. Fysieke klachten die gerelateerd zijn aan de werkplek wil je voorkomen. Dat is gezonder, veel voordeliger en bovendien een kleine moeite. Een werkplekonderzoek geeft inzicht of je medewerker het werk goed uit kan voeren. Voert je medewerker geregeld dezelfde handelingen uit, dan bestaat de kans op fysieke klachten. Dat kan ook gebeuren als je medewerker langere periodes achter elkaar zit of staat. Zelfs als een medewerker het grootste deel van de dag achter een computer zit kunnen fysieke klachten ontstaan.

Dit onderzoek doen we op iedere werkplek. Of het nu een fabriek is of een kantoorplek. We analyseren alle risico’s en geven inzicht hoe ergonomisch de werkplek van je medewerker is.

LENGG helpt je bij het voorkomen, verminderen of verhelpen van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Wij kijken naar de fysieke belasting, veiligheid, omgevingsfactoren, ergonomie en werktaken. Ter plekke wijzen we medewerkers op een juiste werkhouding. Als het nodig is geven we ter plekke aan hoe de werkplek ingesteld en ingericht kan worden. Naar wens geven we werkplekken specifiek aandacht. Dit onderzoek is een zichtbare investering voor de medewerkers en levert naar verwachting een bijdrage leveren aan preventie. Met onze aanbevelingen kun je meteen aan de slag, om te voldoen aan Arbo-richtlijnen.

Wat is het voordeel van een werkplekonderzoek?

De kosten voor werkplekonderzoeken bedragen per dagdeel € 600,-. Wil je een werkplekonderzoek voor een enkele medewerker laten uitvoeren? Vraag dan een offerte op en ontvang een prijsindicatie.

0 %

van onze klanten
is tevreden over
de uitkomst

Gezondheids-
management

Verzuim zou nauwelijks tijd of energie moeten kosten. Je hebt je handen al vol aan de mensen die wél werken. 

Preventief Medisch
Onderzoek (PMO)

Vitaal, bewust, verantwoord, gezond. Het zijn termen die voortdurend opduiken. Maar wat betekenen ze werkelijk? En hoe scoort je organisatie op die terreinen?

Arbeidsdeskundig
onderzoek

Een arbeidsdeskundig onderzoek kan helderheid geven als een werknemer (langdurig) ziek is. Is een terugkeer haalbaar?

Geïnteresseerd?

Dan wordt het tijd voor een kop koffie met een LENGG consultant.

Wij zijn trotse partner van o.a.

lengg-800x450-kleur-transparant

LENGG Dordrecht
Berkenhof 100
3319 WB Dordrecht
078 – 30 31 234
dordrecht@lengg.nl

LENGG Rotterdam
Olympiaweg 4-14
(begane grond)
3077 AL Rotterdam
088 – 424 21 00
rotterdam@lengg.nl

LENGG Zoetermeer
J.L. van Rijweg 129
2713 HZ Zoetermeer
079 – 361 87 18
zoetermeer@lengg.nl

© 2022 Lichaam en Geest Groep B.V.  |  webdevelopment by DNS13 webservices | Werken bij LENGG | Algemene voorwaarden | CookiereglementPrivacyreglement