Wilko van der Willigen
Projectcoördinator bij Groosman

Groosman & LENGG: Een match op aanpak & menselijkheid

Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende branches. Neem architect- & engineering bureau Groosman. Dagelijks werken 45 enthousiaste werknemers aan ontwerpen en projectmanagement van verschillende bouwprojecten. LENGG is partner van deze gevestigde naam op architectengebied. Wilko van der Willigen, projectcoördinator bij Groosman, vertelt over de gelijkenissen in de aanpak van Groosman en LENGG.

De mens centraal en een proactieve houding

De mens en maatschappij staan centraal in het werk van Groosman. “Als we iets nieuws neerzetten, moet het ook daadwerkelijk wat bieden of verrijken. Wij werken vanuit het principe dat mens, omgeving, functionaliteit en esthetiek elkaar versterken.”

Wilko beschrijft een herkenbare aanpak van Groosman: “Onze aanpak kenmerkt zich door het proactief samen optrekken. Wanneer we met een nieuwe opdracht starten, beginnen onze architecten met een leeg vel. Door de opdrachtgever en stakeholders nauw te betrekken, werken we samen naar een concept.”

Een goede partner op het gebied van gezondheid en vitaliteit

“We zijn een bureau van 45 man met veel jonge architecten. Als werkgever willen we comfort en een klimaat bieden waarin mensen met plezier willen werken. Een gezond bureau voor onze medewerkers. Als zij goed in hun vel zitten, draait het bedrijf ook goed!”

Proactieve samenwerking en het centraal stellen van de mens. Groosman hecht daar niet alleen veel waarde aan in eigen werk. Wilko ziet deze manier van werken ook terug bij LENGG. Dat maakt hen enthousiast over de samenwerking.

“Er is een duidelijk verschil met de vorige partij waarmee we samenwerkten.” zegt Wilko.

Proactieve samenwerking en het centraal stellen van de mens. Groosman hecht daar niet alleen veel waarde aan in eigen werk. Wilko ziet deze manier van werken ook terug bij LENGG. Dat maakt hen enthousiast over de samenwerking.

“LENGG wacht niet af. LENGG denkt mee met ons en onze medewerkers en is graag een stapje voor. Dit helpt ons het bedrijf en medewerkers gezond te houden. Met deze proactiviteit ontzorgt LENGG ons. Het is heel plezierig om te zien wanneer één van onze medewerkers goed begeleid wordt in een traject. Dan zie je meteen de waarde van je investering.”

LENGG wacht niet af. LENGG denkt mee met ons en onze medewerkers en is graag een stapje voor. Dit helpt ons het bedrijf en medewerkers gezond te houden.