Jeanet de Vos
Oud-cliënte

Het vitaliteitsprogramma kwam voor mij net op het juiste moment

Jeanet de Vos is de gelukkige winnares van de winactie van ons vitaliteitsprogramma in juni dit jaar. Wij kregen niet alleen van haarzelf een mooie brief waarom ze graag wilde winnen. Ook haar dochter heeft ons gemaild.

Jeanet werkt als groepsleiding in het speciaal onderwijs bij Kiem (onderdeel van SPON) en staat altijd voor anderen klaar. “Ze gaat altijd door en is altijd aan het rennen voor anderen. Mijn moeder staat altijd aan.” Vertelt dochter Ruby.

Na 2 jaar van zware stress kreeg Jeanet een torenhoge bloeddruk. De winactie kwam voorbij en ze dacht: “Ik gun mijzelf dit zo.”

Jeanet volgt het vitaliteitsprogramma. Twee keer per week traint ze zelfstandig thuis via de app en op vrijdagochtend bij LENGG in Dordrecht.

“Aan het begin van het programma was de stress in mijn lijf goed zichtbaar. Uit de test werd duidelijk dat als ik zo zou doorgaan de kans groot zou zijn dat ik langdurig zou uitvallen. Het maakte me emotioneel om dat terug te zien in de cijfers op het dashboard en in de app, maar ik werd me ook bewust van mijn gezondheid en conditie. Stap voor stap zijn we begonnen. Als eerste lag de focus op mijn ademhaling. Ik haalde verkeerd adem, te kort en te hoog. Door oefeningen heb ik geleerd mijn ademhaling vanuit mijn buik te doen.”

Jeanet traint in een kleine groep van drie personen onder begeleiding van Alwin van der Werff, bewegingswetenschapper bij LENGG.

“Hij is erg relaxt en er is een leuke dynamiek in de groep’’ vertelt ze. “Door het programma heb ik geleerd wat ontspanning is. Ik oefen daar elke dag mee. En ik heb geleerd om meer ruimte te maken en goed na te denken over wat ik wil. Ik durf ‘nee’ te zeggen en heb een andere mindset gecreëerd voor mijzelf.”

Ook Alwin ziet duidelijk voortuitgang.

Het is mooi om te zien dat Jeanet een stukje bewustwording heeft gekregen en daardoor rustiger is geworden.

Geïnteresseerd?

Dan wordt het tijd voor een kop koffie met een LENGG consultant.

Wij zijn trotse partner van o.a.

lengg-800x450-kleur-transparant

LENGG Dordrecht
Berkenhof 100
3319 WB Dordrecht
078 – 30 31 234
dordrecht@lengg.nl

LENGG Rotterdam
Olympiaweg 4-14
(begane grond)
3077 AL Rotterdam
088 – 424 21 00
rotterdam@lengg.nl

LENGG Zoetermeer
J.L. van Rijweg 129
2713 HZ Zoetermeer
079 – 361 87 18
zoetermeer@lengg.nl

© 2021 Lichaam en Geest Groep B.V.  |  webdevelopment by DNS13 webservices | Werken bij LENGG | Algemene voorwaarden | CookiereglementPrivacyreglement

COVID-19 tests in bundel aanschaffen

Indien je als organisatie een bundel hebt ingekocht, kan de medewerker met zijn verstrekte voucher een afspraak maken via de website.

Bij extreme drukte is het mogelijk dat er een wachttijd optreedt. Als er geen ruimte meer is in de testlocatie in Papendrecht, kan je medewerker eventueel wel met dezelfde voucher terecht in de testlocatie in Giessen. Het is niet nodig om daarvoor een afspraak te maken.

10 x COVID-19 tests ---- € 144,- p.st. ex BTW

Totaal: €1.440,- ex BTW

50 x COVID-19 tests ---- € 139,- p.st. ex BTW

Totaal: €6.950,- ex BTW

100 x COVID-19 tests ---- € 134,- p.st. ex BTW

Totaal: €13.400,- ex BTW